Electronics & Programming

develissimo

Open Source electronics development and programming

  • You are not logged in.

#1 Nov. 23, 2005 09:19:08

Kenneth G.
Registered: 2009-11-02
Reputation: +  0  -
Profile   Send e-mail  

init fails


hi
i have a working django app. i did an svn checkout of the app into
another machine. When i try to run init, i am getting this error:

Error: The database couldn't be initialized.
name 'true' is not defined
this is with postgres - any clues?
--
regards
kghttp://www.livejournal.com/users/lawgontally ho!http://avsap.org.inಇಂಡ್ಲಿನಕ್ಸ வாழ்க!

Offline

#2 Nov. 23, 2005 09:27:29

Kenneth G.
Registered: 2009-11-02
Reputation: +  0  -
Profile   Send e-mail  

init fails


On Wednesday 23 Nov 2005 2:46 pm, Kenneth Gonsalves wrote:
> hi
> i have a working django app. i did an svn checkout of the app
> into another machine. When i try to run init, i am getting this
> error:
>
> Error: The database couldn't be initialized.
> name 'true' is not defined
> this is with postgres - any clues?

ok - solved, that was a syntax error in my model

--
regards
kghttp://www.livejournal.com/users/lawgontally ho!http://avsap.org.inಇಂಡ್ಲಿನಕ್ಸ வாழ்க!

Offline

#3 Nov. 23, 2005 18:26:23

David A.
Registered: 2009-11-02
Reputation: +  0  -
Profile   Send e-mail  

init fails


On 11/23/05,Kenneth Gonsalves<> wrote:On Wednesday 23 Nov 2005 2:46 pm, Kenneth Gonsalves wrote:> hi> i have a working django app. i did an svn checkout of the app> into another machine. When i try to run init, i am getting this> error:>> Error: The database couldn't be initialized.> name 'true' is not defined>  this is with postgres - any clues?ok - solved, that was a syntax error in my modelI've had the same problem in cases when I forget to use named parameters to my FloatFields, which then generates invalid SQL with "None" in it.  That's a bug, IMO.  I may even try to fix it =).--david

Offline

#4 Nov. 23, 2005 21:07:04

Adrian H.
Registered: 2009-11-02
Reputation: +  0  -
Profile   Send e-mail  

init fails


On 11/23/05, David Ascher <> wrote:
> I've had the same problem in cases when I forget to use named parameters to
> my FloatFields, which then generates invalid SQL with "None" in it. That's
> a bug, IMO. I may even try to fix it =).

As of changeset 1314 (http://code.djangoproject.com/changeset/1314),
the model validator (which runs automatically during "django-admin
runserver") complains if you don't max_digits and decimal_places on
FloatFields. Is it missing an edge case?

Adrian

--
Adrian Holovaty
holovaty.com | djangoproject.com | chicagocrime.org

Offline

Board footer

Moderator control

Enjoy the 27th of April
PoweredBy

The Forums are managed by develissimo stuff members, if you find any issues or misplaced content please help us to fix it. Thank you! Tell us via Contact Options
Leave a Message
Welcome to Develissimo Live Support